Fluisterboot Zutphen organiseert in samenwerking met Super Snack de Piratenboot voor kinderen. De jarige job en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes worden bij aankomst in het Leeuwenhuisje omgetoverd tot heuse piraten, waarna ze in de Piratenboot kunnen stappen. De boottocht gaat onder andere onder de Overwelving door naar het eindpunt van de Berkel. Onderweg kunnen de kinderen genieten van een lekkere piratenhap (snack/patat en drinken) van Super Snack.

 

De Piratenboot is beschikbaar voor maximaal 10 passagiers, dus bijvoorbeeld negen kinderen en één begeleider of acht kinderen en twee begeleiders. Minimaal 1 begeleider is verplicht. Een tocht met de Piratenboot kost € 135,00 (inclusief begeleider(s) & piratenhap).

 

  • Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u ons een bericht sturen via “Contact opnemen” onder vermelding van PIRATENBOOT, de gewenste datum, tijd en het aantal kinderen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@fluisterboot-zutphen.nl of gebruik de contactknop onderaan.
  • Duur: 5 kwartier tot anderhalf uur.
  • Houdt u er rekening mee dat we 80 tot 100 meter onder de straat (De Overwelving) doorvaren. Dat maakt het extra spannend, maar misschien voor mensen met een aanleg voor claustrofobie minder geschikt!