Fluisterboten Zutphen

Met onderstaande knop is online reserveren een fluitje van een cent en je bent zeker(der) van je plaats! NB:  het vaarseizoen eindigt op 31 oktober. 

 

Rondvaarten op De Berkel en de Zutphense grachten (duur: ong. 75 minuten). €7  (volwassene) per persoon, online en aan het kaartjesloket (Rijkenhage 1, Zutphen). Wilt u zeker zijn van een plaats? Reserveer dan online!   

 


Klik  op:
  contact   | doe eens wat anders  |   online reserveren & hoeveel plaatsen zijn er nog?


Een boot uitsluitend voor uw eigen groep? Reserveer dan een groepsboot. Kleine boot voor max. 10 personen €80. Grote boot voor max. 16 personen €125.
lees verder

 

Reviews

Heeft u een mooie tocht gemaakt en vindt u het leuk om uw belevenis te delen? Klik op contact of stuur een email naar info@fluisterboot-zutphen.nl.  Lees reviews onder reacties. Lees en/of maak ook gebruik van google reviews.

012_9

Over Zutphen

Zutphen, aan de Berkel en de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. De Hanzestad kent een rijke geschiedenis en dat ervaar je volop als je door de stad loopt!

lees verder

P1000219

Vaarseizoen

Informatie over vaartijden & vaarseizoen

lees verder

P1000215

De mooiste plekjes aan de Berkel en de grachten van Zutphen moet u met uw eigen ogen zien! De Fluisterboot voert u in ca. 75 minuten langs historische monumenten en verrassende plekken terwijl de schipper op zijn eigen unieke manier over de geschiedenis van de Hanzestad Zutphen vertelt.

lees verder