Sprookjesachtige tocht met verlichte fluisterboot

Op vrijdagavond 7 oktober werd er om 19.30 uur, 20.30 uur en 21.30 uur een tocht gevaren met verlichte fluisterboten over de Grote Gracht en  een deel van de Berkel.  De Grote Gracht en een deel van de tuinen langs de Berkel waren verlicht  en langs de route vonden allerlei muzikale activiteiten en uitvoeringen van balletgroepjes plaats.


De avond was een doorslaand succes! Het geheel was een ongekend evenement en een festijn voor culturele fijnproevers. Hulde aan de organisatie en alle uitvoerenden.

 


De opbrengsten gingen naar goede doelen. Lees het door onze voorzitter opgestelde persbericht hierover en bekijk de foto’s met het overhandigen van de cheques.

Persbericht 30000e bezoeker cheques Hospice


Hier een kleine sfeerimpressie van de onvergetelijke avond:


reacties:

Beste mensen, wat hebben wij genoten van de verlichte boottocht op vrijdagavond! En al die muziek en dans onderweg. Het was voortreffelijk door jullie georganiseerd, dank daarvoor. met vriendelijke groet, Marjolijn Brasz

Prachtig jubileum evenement, de passagiers waren vol lof over de organisatie en vonden de optredens heel leuk. Het weer werkte ook mee. De maan scheen letterlijk door de bomen en gaf een sprookjesachtige sfeer op het water.

Het was super om mee te maken en super om mee te doen. Complimenten aan het organiserend comité en alle medewerkers. Er was één steeds terugkomend verzoek: volgend jaar weer?

 


klik op deze link: animatiefilmpje 25 jaar jubileum fluisterboten