Reacties

 

eerdere reacties:


Dag zondagsschippers,

Ik wil iedereen bedanken voor de heerlijke boottocht, die wij vandaag hebben gehad. Ook onze moeder was van de partij, ze werd letterlijk aan boord gehesen. Dank voor jullie hartelijkheid en enthousiasme!

Karianne Westerman
 

Afgelopen vrijdag zijn we (3 dochters en moeder) in Zutphen geweest en hebben daar een prachtige (ook qua weer) dag gehad. Begonnen met een heerlijke rondvaart om 11 uur, met z´n 4-en (+ de schipper) op een fluisterboot. de meneer had erg veel kennis over de omgeving en de geschiedenis; het was werkelijk indrukwekkend. Daarna hebben we de rest van de dag doorgebracht op het terras van paviljoen IJsselkade en rondgelopen in de stad en aan de oevers/kade van de Ijssel. We wilden u met dit mailtje even laten weten hoe wij hebben genoten in uw stad. en dat uw stichting nog maar lang mag voort blijven bestaan. Fam van der Schoot


Gisteren zijn mijn man en ik een dagje naar Zutphen gegaan en met de fluisterboot mee geweest. Mede dankzij schipper Harry was het een zeer geslaagde belevenis. Een echte aanrader voor een bezoeker van deze prachtige stad. Daarna zijn we nog met de stadstour met de open bus meegegaan. Ook dit was echt de moeite waard, een chauffeur die op zeer aangename wijze van alles vertelde over de gebouwen en omgeving. De gemeente mag deze vrijwilligers op handen dragen, want dankzij hun geweldige inzet zorgen ze ongetwijfeld voor goede extra euro's voor de stad.
Dankzij hun zeer professionele bijdrage was het een dag met een gouden randje. Hartelijk dank heren,
ik zou het iedereen aanraden een dagje Zutphen te plannen compleet met fluisterboot en bus-rondrit. Zeker de moeite waard!!!!

Marijke Anthonij


Wij hebben mogen genoten van een heerlijke vaartocht. Het is echt waar voor je geld. Prachtig om te zien hoe gepassioneerd jullie zijn. Mooie website, leuke arrangementen. Ik wil graag de tip geven om op de website duidelijker aan te geven dat er een schipper mee vaart die alles over de stad kan vertellen. Ditzorgt voor beleving en mag dus genoemd worden! Ik zou jullie van harte aanbevelen.

Michiel


Berkel Culinair een heerlijke en prachtige aanrader.

Met ons reisgezelschap van 12 personen hebben wij, de Grijze Hoek uit Alphen aan den Rijn, op 20 april genoten van een verassende en indrukwekkende rondwandeling in het centrum van Zutphen. Na het instappen van de Fluisterboot voeren wij over de Berkel met prachtige vergezichten. De Stadgids ook de Schipper verraste ons met zijn verhalen en zeker bij het witte bruggetje ook nog op een heerlijke schippersborrel. Verder genoten wij van een heerlijk voorgerecht bij de Pauw in Warnsveld. (een paar dagen later helaas door brand gedeeltelijk verwoest). Terugvarend naar Zutphen, een meer dan voortreffelijk hoofdgerecht bij Jan de Krent. Tot slot en verderop bij de Gasterij de Gracht, afgesloten met een dessert en koffie. Wij denken dat de gemeente Zutphen heel trots mag zijn op deze vrijwilligersorganisatie die haar gasten zo verrast en informeert over onder andere de historie van deze prachtige Hanzestad. Wij hebben in ieder geval genoten en kunnen alleen maar zeggen dat de Berkel Culinair een heerlijke en prachtige aanrader is.

Grijze Hoek uit Alphen aan den Rijn.

Henk Tangerink

Contact

Rijkenhage 1
7201LP Zutphen

0575-544510
info@fluisterboot-zutphen.nl